ویزای دانشجویی

ویزای دانشجویی

عزام دانشجو در مقطع دندانپزشکی وداروسازی با تاییدیه وزارت آموزش عالی در کشور هندوستان.
مدارک لازم: پاسپورت دیپلم وریز نمرات سه سال آخر تحصیلی .
بزودی اعزام دانشجو به دانشگاه های بین المللی دیگر به
اطاع عموم خواهد رسید

ویزای شنگن

شرایط اخذ ویزای شینگن (اتحادیه اروپا)

1- دعوت نامه رسمی میزبان

2- داشتن سند مالکیت

3- داشتن سپرده مالی نزد بانک مرکزی

4- داشتن بیمه نامه رسمی از کارفرما یا شرکتی که در آن مشغول کارید.

 

ویزای کشورهای

وقت سفارت

اخذ ویزای کلیه کشورها بدون واسطه از سفارتخانه کشور مربوطه.

کلیه کارهای ویزا و اخذ وقت سفارت در این دفتر بصورت قانونی انجام خواهد گرفت

آخرین تورها

اوقات شرعی

آمار بازدیدکنندگان

امروز4
دیروز102
هفته جاری4
ماه جاری1492
مجموع115898

Visitor IP : 54.80.7.173 Visitor Info : Unknown - Unknown دوشنبه, 25 تیر 1397 01:12

افراد آنلاین

Guests : 5 guests online Members : No members online